10 valper ble født 3 august. Vi har et par ledige hannvalper I dette kullet.

Vi venter Sibirkattunger I starten av august 🙂

Dessverre så trivdes ikke hannen vi kjøpte i april, med flyttingen. Så han fikk dra hjem til forrige eier. Men jeg fikk tilbud om å kjøpe denne gutten. Så nå prøver vi oss med å ha en egen avls hann. Så forhåpentligvis, hvis han her vokser seg til som vi håper , og alle helsetester er uten anmerkning,  så kan i bruke han på Anouck. 

Anouck er parret, så er kjempe spent på om hun har tatt seg. Var så heldig å få lånt en flott import hann. Med spennende linjer. Planen er å beholde en jente fra dette kullet, i oppdrettet. Så jeg ser etter et forvert hjem til denne kattungen. 

 

Emily er også blitt parret. Ikke helt ideelt å ha valper og kattunger likt. Men sånn ble det denne gangen, om begge har tatt seg. Så der venter vi også spent. Vurderer også å sette en tidpe valp fra dette kullet ut på for. 🙂

Vi har fått et nytt familiemedlem. NO*Quettinger Wald Flyer, Herman, er flyttet inn. 🙂🙂

No*Oymyakon Anouck er blitt 2 år. Vi har utsatt parring noen ganger. Pga korona situasjonen, og pga kulde perioden i vinter. Vi har også fått tilbud om kjøpe hannen som vi har planlagt kull med. Og han kommer til oss rett over påske. Så nå gjør vi stand hans nye hjem. Og vi håper han vil trives hos oss. En kjekk og snill kar , har vi fått høre at han er. Så nå venter vi spent på neste løpetid, så håper jeg vi endelig kan ønske velkommen noen sibirkattunger hos oss, til våren . 🙂

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.